tiistai 23. helmikuuta 2016

Grüß gott!

Moikkelis täältä aurinkoisilta Alpeilta!

Olemme saaneet nauttia auringosta täällä ja aivan uskomattomista maisemista. Eilen ajoimme Alppien huipulle ja näkymä oli aivan uskomaton! :) Illalla lähdimme porukalla casinoon, jossa pelasimme mm. roulettia ja joimme skumppaa :D Ei tullut voittoa ei, ehkä ensi kerralla sitten ferrarin kanssa takaisin kotiin ;)

Ajattelimme vuokrata auton päiväksi joku päivä tässä ja lähteä wieniin päiväksi ehkä tällä viikolla tai sitten ensi viikolla ja Sloveniassa myös tulee suunnitelmien mukaan käytyä näillä näkymin tällä viikolla :) Koulumme rehtori on aivan huippu, hän lupasi meille vapaa päivän ihan milloin vain haluamme, jotta voimme lähteä seikkailemaan täällä :D Viikonloppuna lähdemme kaverimme luo yöksi, tulee huippu viikonloppu :D

Tänään teimme suomalaisen alku-,pää-, ja jälkiruuan tunnilla: Perunavelli, lohimedaljonki muussilla ja lisäkkeillä, brita kakku. Kaikki rakastivat brita kakkua! Kohta alkaa disco täällä ja ystävämme on DJ:nä siellä.

Huoneeseemme tuli sunnuntaina espanjalainen George ja hänestäkin on tullut hyvä ystävämme ja hän kutsui meidät kotimaahansa Espanjaan. Jospa sitä ensi kesänä poikkeaisi Berliinissä ja Espanjassa jne :)

Huippua viikkoa kaikille sinne Suomeen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti