lauantai 20. helmikuuta 2016

Eka viikko loppumassa

Nyt on eka viikko lopuillaan ja ei täällä paljoo oo kerenny paikoillaan olemaan. Koulupäivät on pitkiä ja illallakin on tekemistä pitkälti jatkuvasti.

Tällä viikolla ollaan jo päästy tekemäänkin jotakin, torstaina päätettiin pyöräyttää perinteisiä suomalaisia karjalanpiirakoita! Piirakathan onnistui loppujen lopuksi hyvin ja kaikki pitivät niistä, vaikkakin tämä top chefin alku taikinasta suolan unohtikin.

Perjantaina saatiin kokeilla että miten suomalaiselta luonnistui sacherkakun teko. No kävi ilmi että ihan hyvin koska eihän sen teossa mitää ihmeellistä olekkaan. Kakut jäi kyllä hieman kesken kun kuorrutusta ei keretty laittaa, mutta maanantaina katsotaan osataanko kaataa suklaata kakun päälle! Silloin laitetaan kuvaakin meidän tekeleistä.

Perjantai illallekin löytyi tekemistä. Nimittäin paikallista jääkiekkoo ja itävaltalaiset on kyllä ihan yhtä innoissaan jääkiekosta kun suomalaiset. Pakko mainita että en kyllä kaks vuotta sitten olis uskonu jos joku ois tullu sanomaan että tuun kahtomaan itävaltalaista mestistä kokkikoulun rehtorin kanssa, mutta kaikkeen siitä joutuukin!

Nyt lauantaina junassa kohti klagenfurtia ja kaupungin kahtelua! Ja sääkin on kuin suomen kesässä konsanaan! Aurinko paistaa, mutta lämmin täällä ei kyllä ole :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti