sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Bella Italia e Slovenia

Buongiorno!

Jälleen on tapahtunut paljon täällä. Tällä viikolla olemme olleet internatin keittiössä, sillä muilla oppilailla on ollut kokeita ja siivoamista ja osa lähti työssäoppimaan. Maanantaina tänne tulee uusia oppilaita.

Viime maanantai meni lääkärissä ja levätessä ja suunnitelmat muuttuivat sairastumisen myötä hieman. Kävimme tällä viikolla Sloveniassa ja eilen olimme koko päivän Italiassa. :) Italiassa söimme maailman parasta risottoa ja leipää ja joimme punaviiniä jne! ;) Oli todella kiva katsoa, kun ruokamme valmistettiin edessämme avotulessa. :D Rouva Ritter ja hänen miehensä olivat myös mukanamme eilen. Kiertelimme mm. kaupunkia ja ostareita. :) Italiassa olo oli kuin olisi ollut kesä, sillä siellä ruoho oli vihreää ja kukat kukkivat ja tunnelma kuin Roomassa. :D Täällä ei ole ollut hetkeäkään tylsää, koko ajan on meno päällä. Ensi viikolla olisi tarkoitus mennä autolla Sloveniaan, Kroatiaan, Italiaan ja Wieniin. Siirsimme Wienin reissua ensi viikolle sairastumisen takia. Pitää vain toivoa, että ehdimme toteuttaa kaikki suunnitelmat! :)

Olemme olleet todella tyytyväisiä majoitukseen, ihmisiin ja kaikkeen täällä! Huoneemme on uusi ( 2 vuotta vanha) ja all inclusive. Eli saamme kaikki juomat, ruuat ja jälkkärit, naam! :D Lisäksi samasta rakennuksesta löytyvät mm. kuntosali, pelihuone, disco, kahvi-, ja juoma-automaatit... Kouluun pääsemme maanalaista tunnelia pitkin ja jätti ostoskeskus on ihan vieressä, jossa tulee vietettyä paljon aikaa mm. ravintoloissa ja yhillä yms. :) Nyt pitää vain nauttia olosta täällä!!

TÄÄLLÄ PAISTAA AURINKO!!! :)

Kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti